Ako vybrať dokonalú manželskú posteľ

 Ako vybrať dokonalú manželskú posteľ, ktorá splní vaše očakávania? Vaša spálňa je miestom odpočinku, relaxu a pohody. Spálňa by mala byť preto navrhnutá v štýle, ktorý máte radi.

Posteľ je ústredným prvkom každej spálne. Vyberte si preto posteľ, ktorá bude štýlová a zároveň to bude spálňa ideálna na oddych a nabitie energie.

Ako si vybrať dokonalú manželskú posteľ 

Existujú rôzne štýly postelí. Najobľúbenejšie sú drevené a čalúnené postele. Postele môžu mať úložný priestor, byť vyvýšené, na nožičkách... Postele sú dostupné v rôznych veľkostiach a variáciách. Vyberte si preto takú, ktorá splní vaše potreby a očakávania. 

Veľkosť postele

Je to prvý faktor, ktorý musíte zohľadniť. Je treba myslieť aj na veľkosť dverí, aby ste posteľ mohli umiestniť do spálne. Pri výbere veľkosti postele je potrebné prispôsobiť veľkosť. Posteľ môže mať rôznu šírku a dĺžku.

Drevená alebo čalúnená

Keď budeme mať jasno v otázke veľkosti, priestoru, ktorý máme, budeme musieť definovať povrchovú úpravu.

Najobľúbenejšie sú tri typy:

  • čalúnená
  • drevená
  • v kombinácii s drevenými nohami a čalúneným dnom postele

Okrem toho sa tiež musíme rozhodnúť, či chceme alebo nechcete čelo, ktoré poskytuje luxusnejší a elegantnejší štýl. Rovnako ako v predchádzajúcom prípade môže byť vyrobená z dreva alebo iných ušľachtilých materiálov alebo môže byť dokonca čalúnená sofistikovanými látkami. Všetko záleží na vašom vkuse!